IGSS systemintegrator – overvågning og styring af industrielle processer


 

Udvikling og produktion af styringer og overvågningssystemer til industrielle processer er et område, som Orbital har mange års erfaring med. Vi har gennem årene produceret et stort antal styringer til energisektoren, bl.a. til olie- og gaskedler og biomasseanlæg. Styringer bygger vi på vores værksted i Skjern, hvor vi har en fleksibel produktion, uanset om dit er serie- eller ordreproduktion. Til at overvåge og kontrollere styringer i kedler, er det nødvendigt med en interaktiv brugerflade. Orbital er systemintegrator for Schneider Electric IGSS – et velafprøvet SCADA-system i mange industrier. Som IGSS systemintegrator er Orbital blandt de mest erfarne levenrandører.

 

IGSS systemintegrator

 

 

Hvad kan IGSS bruges til?

IGSS er et SCADA-system til at overvåge og styre industrielle processer effektivt og energibesparende.  Særligt til fjernvarme, vand og spildevand er IGSS et SCADA-system, der er gennemtænkt, moderne og nemt at arbejde med. IGSS visualiserer procesdata overskueligt i et intuitivt og grafisk interface. Du bliver ikke mødt af komplicerede skærmbilleder og uforståelige data i kolonner. De indbyggede dashboards giver dig de informationer, du har brug for. Det giver dig overblik og overskud til at reagere hurtigt på hændelser og træffe de rigtige beslutninger. IGSS app’en giver dig også mulighed for at modtage og kvittere for aktive alarmer direkte på din telefon og ændre relevante værdier i systemet.

IGSS er skalerbart

Med en IGSS løsning til kontrol og overvågning af industrielle processer, får du et fuldt ud skalerbart system. Det betyder, at din investering er beskyttet. Når du får behov for at skalere op, kan det lade sig gøre uden problemer. Standardversionen af IGSS indeholder alle moduler, så du får ikke bare et de mest nødvendige moduler, men et fuldt funktionsdygtigt SCADA system. IGSS kan bruges til helt små systemer, hvor der er ned til 50 objekter og til store, komplekse løsninger med op til 400.000 objekter. På samme måde kan du gå fra en enkelt operatørstation og derefter efter skalere op til 50 operatørstationer. IGSS software er baglæns kompatibelt, dvs. en ny version er altid kompatibel med tidligere versioner. Kort sagt kan du med en IGSS løsning starte med helt simpel procesovervågning og derefter løbende skalere op, når behovet opstår.