Kundespecifikke og serieproducerede maskinstyringer


Orbital bygger omkostningseffektive maskinstyringer gennem en effektiv og trimmet produktion i Danmark. Når der opstår behov for ændringer, sætter vi en ære i at være fleksible, så vi kan imødekomme ændringer. At vores produktion er placeret i Danmark side om side med vores administration, skaber optimale betingelser for fleksible maskinstyringer

Fleksibel dansk produktion af styringer til maskinerproducenter

Alle styretavler der bliver produceret hos Orbital, er naturligvis projekteret og opbygget efter gældende normer og regulativer. Samtidig gennemgår alle styringer slutkontrol og funktionstest inden levering. Vi står også gerne for SAT-test og indkøring efter dine ønsker. Skal du afsætte dine maskiner på det amerikanske og/eller canadiske marked, kan vi levere dine styringer UL-certificerede.

Omfattende erfaring med produktion af maskinstyringer

Orbital har produceret maskinstyringer gennem flere årtier og vi har leveret styretavler til mange spændende maskinprojekter. Branchemæssigt dækker vi bredt, vores styringer sidder i maskiner i en lang række forskellige brancher i industrien. Vi er langt fra en nystartet virksomhed, derimod har vi mange års erfaring som tavlebygger for maskinproducenter og OEM-fabrikanter.

Outsourcing af maskinstyringer til en kompetent underleverandør

Derfor kan du med ro i sindet outsource din tavleproduktion til os, vi har nemlig opnået omfattende erfaring på området. Den erfaring kommer dig til gode, så du får en troværdig og stabil leverandør af maskinstyringer. Vi klarer alt fra kundespecifikke løsninger, hvor vi producerer en unik styring, til serieproduktioner af maskinstyringer.

Et højt automationsniveau øger maskinperformance

Vores ambition er at projektere og bygge styretavler, der øger driftssikkerhed og produktivitet. Ved at minimere ikke planlagt nedetid og øge maskinens performance, bliver OEE forbedret. Maskinens styring bliver et vigtigt salgsparameter, der kan være med til at differentiere dine maskiner fra konkurrenterne.

Et team erfarne projektingeniører

Vores erfarne projektingeniører er klar til at rådgive dig om mulighederne ved at samarbejde med Orbital. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere, hvor vi ikke blot er styringsleverandør. Kontakt os endelig til en uforpligtende snak om, hvordan et samarbejde om dine maskinstyringer kan strikkes sammen.