Få din egen elektronikafdeling til specialopgaver


 

Vores elektronikafdeling løser mange forskellige specialopgaver indenfor produktion, montage og reparation af elektronik. Elektronikafdelingen har stor erfaring i at arbejde med alle gængse typer af komponenter.

Elektronikafdeling løser en række forskellige opgaver indenfor elektronik:

  • Indkøb og logistik
  • Printmontage
  • Test og programmering
  • Montage af dele og komplette apparater
  • Coating

Egen elektronikafdeling giver dig en række fordele

Som kunde hos Orbital A/S får du dermed adgang til din helt egen elektronikafdeling, du kan bruge efter behov. Elektronikafdelingen fungerer som din forlængede arm og finder de optimale løsninger til dit behov, når du har brug for at få fremstillet, monteret eller repareret elektronikprodukter. Det kan være alt lige fra større serieproduktioner til mindre opgaver på timebasis.

At Orbital har egen elektronikafdeling, giver dig flere fordele. Først og fremmest vil du opleve, at vores udviklings- og elektronikafdeling arbejder tæt sammen. Det giver kortere leveringstid, når det hele er samlet under samme tag. Hvis der sker ændringer undervejs, kan vi reagere med det samme.

Har du en ide til et elektronikprodukt eller behov for reperation af elektronik?

Elektronikafdelingen løser også selv mindre udviklingsopgaver. Hvis du har en ide til et produkt, så kontakt os og få en snak om mulighederne for at få udviklet produktet. Vi udfører også reparationer af elektronikprodukter til industrien og landbruget. Kontakt os gerne for at få en uforpligtende vurdering af muligheden for reparation af et elektronikprodukt, der ikke virker.

Indkøb og logistik

Vores portefølje af leverandør er din garanti for, at du får komponenter, hvor kvalitet, tilgængelighed og pris er så optimalt som muligt. Vi sørger for at købe ind til dit elektronikprodukt, så du kun skal tænke på at bestille et varenr. hos os.

Printmontage og lodning af leadede komponenter

Vi kan foretage leaded montage, SMD-montage, bølge- og håndlodning. Vi udfører kun printmontage efter RoHS-direktivet (blyfri).

Vi udfører en lang række lodningsopgaver. Det kan være lodning af stik, kabler, print mv. Vi har ESD sikrede loddepladser og loddestationer. Vi kan både lodde maskinelt og manuelt på print med leadede komponenter, hvor vi følger arbejdsbeskrivelser, styklister og placeringstegninger.

ESD sikrede loddepladser for at undgå statiske udladninger

Statisk elektricitet kan beskadige elektronik. Hvis elektronik bliver påvirket af statisk elektricitet, fejler det ikke nødvendigvis med det samme, men måske først efter op til 1 år. Dvs. når printet er ude hos slutbrugeren. For at undgå denne risiko er alle loddepladser og loddestationer i vores elektronikafdeling ESD-sikrede.

Test og programmering

Vi har moderne måleudstyr til både manuel og automatisk test, så vi kan teste al slags elektronisk udstyr. Efter montage af printkort, udfører vi en række specifikke processer. Bl.a. programmering, funktionstest og kalibrering og justering. Vi har et eget testlaboratorium med forskellige måleinstrumenter og udstyr. Det er vigtigt for os, at vores leverancer altid lever op til dine kvalitetskrav.

Montage af dele og komplette apparater

Hvis dit elektronikprodukt indgår i et komplet apparat, så monterer vi gerne printkort i det færdige apparat. Det kan fx dreje sig om mekaniske dele, kabling og pakning med tilbehør i emballage.

Coating

Hvis dine elektronikprodukter er udsatte for ekstra hårde belastninger, tilbyder vi forskellige løsninger indenfor coating, lakering og indstøbning. Det forbedrer holdbarheden væsentligt, så dine på dine printkort og elektronikprodukter. Så kan de også kan bruges i barske miljøer med fugt, slid, støv, kemikalier, korrosion osv.