UL-godkendte styretavler til det Nordamerikanske marked


 

For tiden er Orbital ved at bygge UL-godkendte styretavler i vores afdeling for industri automation. Styretavlerne er til vores faste kunde Kaj Olesen A/S, som vi har løst opgaver for siden 2015. Kaj Olesen A/S producerer maskiner til fiskebearbejdning. Afsætningen er fordelt over hele verden og kunder i USA og Canada, har efterspurgt UL-godkendte styretavler.

Nye markedsmuligheder med UL-godkente styretavler

Som maskinbygger eller producent af procesanlæg, kan UL-godkendte styretavler åbne op for nye markedsmuligheder. Måske har du allerede eksport til nærmarkederne/EU og nu vil du gerne se mod det Nordamerikanske marked. Det kan også være, at du allerede har forespørgsler fra USA eller Canada, hvor UL-godkendte styretavler er en del af forespørgslen. Du opnår store fordele ved at outsource dine styringer til en leverandør med kompetencer og godkendelse til at bygge styretavler efter UL-standarden.

Styretavler bygget efter UL-standarden

Ved at vælge Orbital som samarbejdspartner til at bygge dine UL-styretavler, får du kvalificeret rådgivning og sparring i forhold til UL. Vi projekterer, dimensionerer, dokumenterer og mærker styretavlerne, så de er bygget i henhold til UL508A standarden. Dermed opfylder de alle tilhørende krav til opbygning og valg af komponenter. Derudover er vores UL-styretavler påført labels og der medfølger altid komplet el-teknisk dokumentation med alle relevante tegninger og dokumenter.

UL-certificeret siden 2016

Siden 2016 har Orbital haft tilladelse til at producere UL-styretavler i overensstemmelse med standarden UL508A – ”Industrial Control Panels”. Godkendelsen kom i hus efter en certificeringsproces, der startede tilbage i 2014. Flere af vores kunder efterspurgte UL-godkendte styretavler, så de kunne få adgang til nye vækstmuligheder i USA og Canada.